Fotsenger


fotsenger 367x262(3)_Fotor

Hva er fotsenger?

Fotsenger er individuelt tilpasset hver enkelt pasient. De blir laget ut i fra avtrykk, gips og/eller fotscanning, samtidig som en epikrise skrevet av ortopeden er lagt ved. Det er ortopeden som stiller diagnosen og forteller hvilket hjelpemiddel pasienten skal ha.

Hvordan søke om fotsenger?

Det er fastlegen din som henviser deg til ortoped, og vedkommende sender søknad til NAV. Dersom du får innvilget din søknad, blir den gjeldende i ett år.
Vil du søke på nytt så hjelper vi deg med dette. Grunnen til at du kun får innvilget for ett år, er fordi ikke alle blir fornøyd.
Derfor bruker vi det første året som en «prøveperiode», slik at hvis vi skal søke om fornyelse er vi sikre på at det produktet du har fått av oss hjelper deg på en best mulig måte.

Hvor mange par fotsenger har du krav på i året?

Man har krav på ett par fotsenger i året, men ved spesielle tilfeller kan man søke om ekstra par.

Når skal du søke om fornyelse?

Du skal søke om fornyelse hvert år, slik at du får de produktene du skal ha i det inneværende kalenderåret. Vi synes også det er veldig fint om du søker tidlig eller helst året før, siden behandlingstiden hos NAV kan være lang.

 

Hamar Ortopediske AS har lang erfaring innen faget, og har laget ortopediske hjelpemidler på samme sted siden 1990. Alle våre Ortopediske sydde sko er som nevnt individuelt tilpasset til den enkeltes behov og ønsker. Vi tar også inn reparasjoner, justeringer o.s.v. slik at vi kan hjelpe nettopp deg på best mulig måte.Utviklet av Effekt Media