Ortopediske sko


Hva er ortopediske sko?

Ortopediske sko 367x262Ortopediske sko er individuelt tilpassede sko som lages etter mål. Ortopediske sko benyttes ved større deformiteter som krever mer plass og stabilitet. En ortopedisk sko har en innebygget fotseng med nødvendige avlastninger og korrigeringer. Vi har et stort utvalg av modeller du kan velge i fra, mer informasjon om dette vil du få på din timeavtale hos vår ortopediingeniør/ortopeditekniker.

Hvordan søke om ortopediske sko?

Det er fastlegen din som henviser deg til ortoped, og vedkommende sender søknad til NAV. Dersom du får innvilget din søknad, blir den gjeldende i ett år. Vil du søke på nytt så hjelper vi deg med dette. Grunnen til at du kun får innvilget for ett år, er fordi ikke alle blir fornøyd. Derfor bruker vi det første året som en «prøveperiode», slik at hvis vi skal søke om fornyelse er vi sikre på at det produktet du har fått av oss hjelper deg på en best mulig måte.

Hvor mange par ortopediske sko har du krav på?

Når du har fått innvilget din søknad om ortopediske sko, har du krav på 4 par sko det første kalenderåret etter innvilget søknad for at du skal kunne bygge deg en «skogarderobe». De påfølgende årene har du krav på 2 sko par i hvert kalenderår, men ved store behov ved f.eks. slitasje, forandringer i foten o.l kan det søkes om flere par.

Når skal du søke om fornyelse?

Du skal søke om fornyelser hvert år, slik at du får de produktene du skal ha i det inneværende kalenderåret. Vi synes også det er veldig fint om du søker tidlig eller helst året før, siden behandligstiden hos NAV kan være lang.

Hamar Ortopediske AS har lang erfaring innen faget, og har laget ortopediske hjelpemidler på samme sted siden 1990. Alle våre Ortopediske sydde sko er som nevnt individuelt tilpasset til den enkeltes behov og ønsker. Vi tar også inn reparasjoner, justeringer o.s.v. slik at vi kan hjelpe nettopp deg på best mulig måte.

Er du interessert i informasjon om regelverket rundt Ortopedisk sydde sko, og hvem som får det rekvirert? Les mer via linkene under.

Link til vår forhandler av spesialsko, Magnussen Spesialsko:

Link til PDF:

http://www.ja-magnussen.no/pdf/magnussen_2017_32s_LQ.pdf

Link til bla-funksjon:

https://issuu.com/appell/docs/magnussen_va__r_2017_lqUtviklet av Effekt Media