Helsesko


mephisto helsesko 267x262

Våre føtter er de mest forsømte organene. De bærer oss i en mannsalder. Menneskekroppen er et vidunder av naturen.

Ingen konstruksjon er mer solid enn det grunnlaget som den står på. Derfor er sunne føtter grunnlaget for enhver trivsel. Dette gjør at kalde føtter, slitne og tunge bein, og sirkulasjonsforstyrrelser påvirkes positivt med godt fottøy.

Hva er arbeidssko/helsesko?

Hamar Ortopediske og Bandas helsefaglige medarbeidere har mange års erfaring når det gjelder arbeid med føtter og riktige sko. Det er føttene som skal og må bestemme valget av lest. Vi tilbyr sko for alle – Alt fra lekre sommersandaler og spennende tursko, til de som trenger en mer tilpasset allround sko.

Vi har satt standarden for arbeidssko/helsesko som beskytter og skjemmer bort føtter som trenger spesiell omsorg. Disse skoene kan gi støtte og komfort for unge og friske føtter og hjelpe føttene å holde seg på den måten. Vi har blant annet vernesko, kjøkkensko, sko som er antistatisk og antiskli, med god demping m.m.

Det finnes flere bredder av sålelester og lengdemåleangivelser i cm. Har du en egen såle eller fotseng, så finnes det flere modeller med uttagbare såler. Vi har løsningen for deg med hallux valgus og hammertær, samt til de som har betydelig størrelsesforskjell på venstre og høyre fot. Sortimentet kan variere noe i den enkelte butikk.

Enten du søker etter helsesko som ortopediske sko eller medisinske sko, har du kommet til rett sted.Utviklet av Effekt Media