Fottøy i Butikk

Godt fottøy på arbeid er veldig viktig for å forebygge fotplager og andre fotrelaterte problemer. Føttene våre bærer på kroppene våre hver dag, hele dagen. De fortjener derfor å ha godt fottøy!

Vi har gode jobbsko som passer innen de aller fleste yrker. Blant annet har vi fottøy til tannpleier, sykehjem, sykehus, frisører, uniformsko, kjøkken, barnehager m.m.

Ortopediske Skomerker som vi fører

Vi har fottøy med god demping, rulle, antiskli, antistatisk og sko du kan vaske i maskinen. Ønsker dere besøk av oss angående fottøy?
Det er også mulig for din bedrift/arbeidsplass å komme på kundekvelder, eller skaffe en skoavtale med oss. Ta kontakt, så ser vi hva vi får til. 

Joya

Joya har ekstremt god demping i sålen. Modellene vi har er i ekte skinn, er antiskli og antistatiske. De er spesielt bra for knær, hofter, rygg og nakke. Noen av modellene har rullesåle. Rullesåler vil sørge for at du ikke får samme belastningspunkt i knær, hofter og rygg. Rullesåle kan også hjelpe med å avlaste forfoten og egner seg godt om man har stive tær og ankler.

Sketchers

Skechers er veldig lette og gode sko. De har innersåler som former seg etter foten. God demping. Vi har ulike modeller til både dame og herre. Skechers har utrolig lette og myke sko som ikke trykker noe sted på foten. Det føles ut som du har på den en sokk. Våre modeller fra Skechers er både uniformsko og hverdagssko.

Birkenstock

Birkenstock ble oppfunnet av skomaker Johann Adam Birkenstock i 1774. Sålene er godt oppbygd og gir god støtte til foten. Birkenstock ble etter en motevisning en utrolig populær sko. Blant både yngre og eldre. Ikke alle er klar over at Birkenstock fåes i 2 bredder. Normal (bred) og smal. Det gjør at de passer godt både til de med smal og bred fot. Noen av våre modeller har også softsåle. Birkenstock finnes i skinn og syntetisk lær, begge er like slitesterke.

Berkeman

Berkeman er et tysk merke. Skoene er antiskli, ekte skinn og innersålen kan tas ut og vaskes. Vi har to modeller i «tresko» med hælreim som kan reguleres med spenne. Det er også reguleringsmulighet over risten på foten. Tuppen er forsterket. Egner seg godt som jobbsko. De er slitesterke og passer godt til de som ønsker en litt tøffere «tresko». Bruker du spesialsåler eller en annen type såle, kan den som følger skoen lett byttes ut.

Eik`s Tresko

Eik Tresko er produsert i Norge. Det er tresko med gummisåle med god demping og skinn. Vi har ulike modeller med blomstermønster, og to modeller i svart og hvit. Hælreimene kan reguleres med spenne og vippes frem og tilbake etter behov. Finnes også med vernetå! Egner seg godt som jobbsko.

Vi har avtale med NAV

Hamar Ortopediske AS formidler avtale med ortoped etter henvisning fra fastlege eller fysioterapeut. Ønsker du vurdering av dine føtter, ta kontakt så skal vi hjelpe deg.