Ortopediingeniør

Lyst på ny jobb eller står ved starten av din karriere som ortopediingeniør og ønsker varierte oppgaver?

Vi søker etter en ortopediingeniør som liker å jobbe selvstendig, er allsidig og ikke minst er bosatt eller vil bosette seg på Hamar eller omegn.

Ved Hamar Ortopediske er vi 3 ortopediingeniører og fra høsten i tillegg 1 turnuskandidat, men vi trenger flere da oppgavemengden er jevnt økende på de fleste områder av ortopediske hjelpemidler.

Vi er en framtidsrettet virksomhet som søker å ligge i forkant både når det gjelder fag og bruk av moderne teknologi. Skanning og software fra Lutra CAD og Omega Tracer er blant de tilgjengelige designprogrammer hos oss.

Hamar Ortopediske er fortsatt en av de minste ortopedivirksomhetene i Norge, men vi har et veldig godt arbeidsmiljø og er ikke flere enn at alle får plass rundt samme lunchbord – når vi ikke har Corona restriksjoner.

I tillegg kan vi tilby konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår. Vi har fleksibel arbeidstid og bedriver for tiden ingen reisevirksomhet ut over i nærmiljøet.

Hvorfor ikke ta en tur til Hamar for et besøk og en jobbsamtale?

Send jobbsøknad eller kontakt Hamar Ortopediske AS. Torggt. 1 2317 Hamar. v/ daglig leder Jan Skårer jan@hamar-ortopediske.no eller mobil 91140329

Alle henvendelser behandles konfidensielt.