Ortopediske sko


Hva er ortopediske sko?

Ortopediske sko 367x262Ortopediske sko er individuelt tilpassede sko som lages etter mål. Ortopediske sko benyttes ved større deformiteter som krever mer plass og stabilitet. En ortopedisk sko har en innebygget fotseng med nødvendige avlastninger og korrigeringer. Vi har et stort utvalg av modeller du kan velge i fra, mer informasjon om dette vil du få på din timeavtale hos vår ortopediingeniør/ortopeditekniker.

Hvordan søke om ortopediske sko?

Ortopediske sko er et ortopedisk hjelpemiddel.

Vår ortoped har mulighet til å søke ortopediske hjelpemidler for deg
Fastlege må sende en henvisning til ortoped. Etter konsultasjonen hos ortopeden vil det i samråd med ortopeden og ortopedisk verksted vurderes hvilket hjelpemiddel som er mest hensiktsmessig for gitt bruker.

Enkelte hjelpemidler har egenandeler, andre dekkes i sin helhet.

Egenbetaling ortopediske sko – 655,- pr.par.

 

Hamar Ortopediske AS har lang erfaring innen faget, og har laget ortopediske hjelpemidler på samme sted siden 1990. Alle våre Ortopediske sydde sko er som nevnt individuelt tilpasset til den enkeltes behov og ønsker. Vi tar også inn reparasjoner, justeringer o.s.v. slik at vi kan hjelpe nettopp deg på best mulig måte.

Er du interessert i informasjon om regelverket rundt Ortopedisk sydde sko, og hvem som får det rekvirert? Les mer via linkene under.

Link til vår forhandler av spesialsko, Magnussen Spesialsko:

Link til PDF:

http://www.ja-magnussen.no/pdf/magnussen_2017_32s_LQ.pdf

Link til bla-funksjon:

https://issuu.com/appell/docs/magnussen_va__r_2017_lqUtviklet av Effekt Media