Såler/Løpsinnlegg


såler 367x262_Fotor

Hva er såler/løpsinnlegg?

Såler og løpsinnlegg er halvfabrikerte såler hvor vi sliper inn de aktuelle korrigeringer til din fot. Vi er spesialutdannede på området, og har laget såler og løpsinnlegg på samme sted siden 1990.

For at vi skal kunne hjelpe deg, vil vi først sette deg opp på en time hos vår ortopediingeniør eller en av våre ortopediteknikere for en vurdering og ett avtrykk. Vi vil prøve å hjelpe nettopp deg på best mulig måte, så ikke vær redd for å spørre om justeringer og korreksjoner.

Hvem kan få såler/løpsinnlegg?

Alle kan i all hovedsak få kjøpt såler og løpsinlegg, så ikke vær redd for og komme på en konsultasjon, slik at vi sammen kan finne ut hva slags ortopedisk hjelpemiddel som passer for deg.

Såler eller halvsåler er av den lettere sorten slik at de får plass i de aller fleste sko, samtidig som du får de aktuelle korrigeringer og avlastinger.

Løpsinnlegg er for de med et litt høyere aktivitetsnivå, og som trenger ekstra korrigering og støtte ved fysisk aktivitet. Hamar Ortopediske har en sponsoravtale med Ham-Kam fotball, og leverer løpsinnlegg og andre ortopediske hjelpemidler dit.

Hamar Ortopediske AS har lang erfaring innen faget, og har laget ortopediske hjelpemidler på samme sted siden 1990. Alle våre Ortopediske sydde sko er som nevnt individuelt tilpasset til den enkeltes behov og ønsker. Vi tar også inn reparasjoner, justeringer o.s.v. slik at vi kan hjelpe nettopp Utviklet av Effekt Media