Tempur


tempur 367x262

Det trykkavlastende materialet fra TEMPUR er et gjennombrudd innen søvnteknologien, og vil for alltid forandre måten du sover på. Historien om dette revolusjonerende materialet, hjertet og sjelen av TEMPUR Produktene, begynner med NASA’s forskning mot å utvikle et materiale som kunne forminske de voldsomme kreftene astronautene opplevde.

Etter nærmere 10 år klarte forskere å perfeksjonere TEMPUR-materialet til å bli den ultimate soveoverflaten for forbrukere over hele verden.

Velkommen til oss i Hamar Ortopediske, for å bli bedre kjent med dette spennende materialet, som du vil finne i madrasser og mange forskjellige pute modeller.

Vi har Tempur-Med produkter, Tempur Original Pillow, Tempur Millenium Pillow, samt diverse Tempur produkter til hjemme og reise. Vi kan skaffe madrasser og de andre putene i butikken.
Tempur madrassene er bygd opp med toppmadrass/overmadrass, Tempur madrass og kaldskum. Madrassene tilpasser seg, former seg, støtter og svarer på kroppstemperaturen din. Tempur-materialet inneholder ikke latex.  Kom innom oss for mer informasjon om Tempur produktene.

Gå til Tempurs hjemmeside

 

 

 Utviklet av Effekt Media